Life Care

plan-de-cariera-life-care

LIFE CARE este mai mult decât o simplă afacere de distribuție de produse cu catalog. După cum stiți, la firmele de distribuție cu catalog se prezintă catalogul clientului, se strâng comenzi, se trimit comenzile la firmă, se primesc comenzile, se distribuie și se obține un comision de 20% în funcție de valoarea acestora.

Rămâne la alegerea fiecăruia dintre voi dacă vreți să fiți și vânzători (și să câștigati astfel diferența de preț catalog – preț de partener). Dar in Life Care însă,  majoritatea celor care se înscriu sunt consumatori, bucurându-se astfel de produsele dorite la un preț cu 20% mai mic decât cel din catalog. O altă parte însă a partenerilor Life Care aleg, mai devreme sau mai târziu, să își creeze o rețea, un grup de consumatori/vânzători/persoane interesate de afacere, să “sponsorizeze” astfel alți parteneri Life Care. În cazul acesta veți începe să vă încadrați în grila de bonificații de mai jos, ajungând la un nivel din ce în ce mai mare, direct proporțional cu numărul de persoane sponsorizate, direct sau indirect, și comenzile lor.

Pentru dezvoltarea afacerii dvs puteti sa-nscrieti persoane folosind lista de cunostinte, puteti sa va faceti un site personal pe internet unde sa va prezentati afacerea, puteti da anunturi in ziare sau pe siteuri de internet, va puteți folosi imaginatia dupa cum doriti.

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL ANPC Politica de prelucrare GDPR Termeni si Conditii Canal de YouTube