Life Care

magic-super-foodConceptul de SUPERFOOD se referă la acele alimente care sunt considerate a fi deosebit de sănătoase, ba chiar au unele avantaje specifice pentru sănătate. Aceste alimente sunt de regulă bogate în substanțe nutritive, și reduse în acele ingrediente considerate a fi “nesănătoase” (aditivi, grăsimi, contaminanți, etc). Alimentele incluse în categoria de SUPERFOOD sunt parte dintr-o dietă sănătoasă, care aduce poate beneficii remarcabile organismului, în timp, prin consumul zilnic.

Alimentele de tip SUPERFOOD au o valoare nutritivă recunoscută de mult timp ca fiind excepțională.

Exemple de acestea ar fi: anumite alge, diverse fructe și fructe de pădure, nuci și seminte, legume sau legume verzi, cereale integrale, citrice, uleiuri esențiale etc.

Produs 100% NATURAL

• Produs VEGAN, VEGETARIAN, KOSHER

• 37 de ingrediente într-o singură TABLETĂ

• NOTIFICAT de Ministerul Sănătății

 

krauter-magic-super

krauter-magic-super-food-ingredients

Mixul verde este bogat în vitamine, minerale și nutrienți curativi, în special prin prezența chlorellei, o algă minune cu proprietăți deosebite asupra sănătății. Are efecte antianemice, cu rol în reglarea tensiunii arteriale, și ajută la prevenirea de boli cardio-vasculare.

Aminoacizii reprezintă o mare parte din țesuturile și celulele din organism, îmbunătățesc circulația sangvină, contribuie la furnizarea de energie în corp și ajută în procesul de digestie.

Amestecul de ciuperci întărește organismul, este benefic asupra diverselor infecții și în caz de colesterol ridicat. Ciupercile sunt deasemenea cunoscute pentru efectele benefice în inhibarea unor celule care afectează sistemul metabolic.

Acizii grași au proprietăți anti-îmbătrânire, efecte deosebite asupra pielii, cu rol important în funcționarea și menținerea sănătății creierului.

Se recomandă 1 tabletă pe zi, persoanelor peste 16 ani.

Acesta este un supliment alimentar, care NU ține locul unei mese.

magic-super-food-vitamins

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL