Life Care

biomix-graviola
NOU! – Bio Mix Graviola Life Impulse este un citostatic natural, antitumoral, sustine buna functionare a ficatului, detoxifiant, imunizant, iar datorita combninatii unice de graviola, catina si mere, reprezinta cel mai bun mix sinergic de pe piata de graviola.
Fructul de graviola este cunoscut pentru efectele curative asupra diverselor infecții bacteriene sau fungice, întărește sistemul imunitar și previne răcelile, iar în America Latină este folosit contra diabetului sau în remedierea afecțiunilor ficatului. Mai multe studii au arătat că cel mai important ingredient din fructul de graviola, Annonaceous Acetogenins inhibă anumite membrane din unele celule canceroase, inclusiv cancerul de prostată (conform US National Library of Medicine – National Institute oh Health)

Banner-meniu-big-20-iulie-03_nou

Cătina are proprietăți extraordinare antibacteriene, imunostimulatoare, ajută organismul înlupta împotriva răcelilor, a virozelor respiratorii, a ulcerului gastric și multe alte afecțiuni. Mai mult cătina are efecte emoliente, depurative, antiinflamatoare, de vitaminizare și depurative.
Merele sunt bogate în flavonoizi, au efect antioxidant, ajută la întărirea sistemului imunitar și ajută în procesul de digestie. Deși conțin zahăr, merele furnizează doar o treime din numărul de calorii pe care îl oferă dulciurile.

 

 

Graviola Bio Mix are ca beneficii:mix-graviola-fruits

• contribuie la scăderea nivelului de colesterol din sânge
• întărește imunitatea

• încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor
• luptă împotriva paraziților sau a viermilor digestivi
• bogat în Vitamina C, Magneziu, Potasiu și peste alte 12 vitamine
• conține Omega 3, 6, 9
• conține Omega 7 din cătină, un puternic antioxidant, rar întâlnit în fructe
• se recomandă 30 ml pe zi, persoanelor peste 3 ani

Mixul NU CONȚINE nici un ingredient de conservare sau îngroșare și are un gust foarte plăcut, puțin acrișor din cauza conținutului de cătină.
hearth

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL