Life Care

istoric-life-care

 

2005 –  Life Care este prima companie BIO romaneasca, care, incepand din anul 2005 distribuie la nivel national produse cosmetice, produse de curatenie, produse terapeutice si suplimente nutritive, toate branduri cu renume international.

Inca de la inceputuri, Life Care porneste la drum cu urmatoarele idei: sustinerea unei vieti sanatoase, responsabilitatea fata de semeni si grija fata de mediul care ne inconjoara.

2006 –  Life Care incepe parteneriatul in exclusivitate cu game de produse apartinand celor mai mari si mai apreciati producatori de BIO din lume. Dintre parteneriatele sale de durata amintim compania Logocos din Germania, numarul 1 mondial la categoria cosmetice BIO, cu subgamele Logona si Fitne (produse certificate BDIH) sau compania Alma Win, un lider european in productia de detergenti BIO (produse certificate ECOCERT).

Tot atunci compania ofera primele recompense pentru implicarea activa in promovarea conceptului BIO: masini, excursii, etc.

2007 –  Life Care investeste  in cercetarea si crearea primelor branduri proprii, produse ale experientei marilor producatori internationali, adaptate la cerintele locale. Astfel apar urmatoarele branduri de succes Life Care :

 Krauter – produse terapeutice 100% naturale!

BioHaus – detergenti ecologici – curatenie pentru casa!

Life Impulse – suplimente nutritive pentru toate varstele!

2008 – A fost anul cu cele mai multe realizari din istoria Life Care. Compania a primit din partea presei nationale recunoasterea unanima ca fiind “numele BIO in Romania”, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10 milioane de EURO si s-a mutat intr-un sediu nou, dotat dupa standardele UE.

In acelasi an Life Care a desemnat primii ambasadori BIO, cei care timp de 6 luni vor fi imaginea catalogului Life Care si vor promova principiile Life Care: sanatate, frumusete, bani. Primii care accepta provocarea BIO sunt creatorul de moda Catalin Botezatu si vedeta de televiziune Mihaela Radulescu.

2009 –  Life Care a introdus pe piata din Romania primele parfumuri BIO prin gama Acorelle,  premiera absoluta la nivel national. A urmat apoi dezvoltarea a doua noi brand-uri proprii si anume: BioStyle– ciorapi tratament si Ganoderma Coffee for Life – prima cafea BIO.

La sfarsitul anului compania incepe cucerirea pietelor vecine din Europa, prima piata abordata fiind Ungaria.

De 4 ani compania isi pastreaza pozitia de lider pe piata BIO, avand o cota de piata constanta de aproximativ 75% si peste 45.000 de parteneri-clienti fideli. Portofoliul de produse cuprinde in prezent aproximativ 1000 de articole sanatoase pentru intreaga familie, portofoliu ce se largeste odata cu fiecare nou catalog.

Cresterile spectaculoase inregistrate de la an la an, atat in ceea ce priveste CA cat si numarul angajatilor, se datoreaza in primul rand calitatii exceptionale a produselor si serviciilor livrate, dar si apropierii fata de fiecare client in parte, compania investind de-a lungul timpului in nenumarate actiuni de educare si informare cu privire la importanta consumului de produse BIO.

2010 – Life Care a devenit Compania nr. 1 in Romania din punct de vedere al cresterii procentuale fata de anul 2009! Cu totii putem fi mandri de echipa cu peste 50.000 Parteneri ce a adus o cifra de afaceri de peste 48 milioane de lei. Trei noi diamanti s-au calificat si peste 7.000 Parteneri au avansat in nivel.

Bonusuri de peste 3,2 milioane de Euro au fost oferite Partenerilor. Mai mult de 30 de parteneri au petrecut o saptamana de neuitat in Grecia la Conferinta Internationala Gold Plus iar Diamantii sunt chiar in aceasta perioada in Miami pentru a se bucura de beneficiile vietii de diamant Life Care.

Peste 1.000 Parteneri activeaza deja in Italia, Spania si Ungaria si au inceput dezvoltarea noastra europeana.

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL ANPC Politica de prelucrare GDPR Termeni si Conditii Canal de YouTube