Life Care

coffe-for-life-ganoderma

Strong BIO Ganoderma coffee
Ganoderma este valorificata inca din timpuri stravechi, mai ales de catre poporul chinez si este foarte apreciata pentru capacitatea de a elimina toxinele din organism.

Cafeaua Instant Strong Ganoderma Bio Coffee contine 3 % extract de Ganoderma, iti imbina simturile cu un gust unicat, intens, placut si aromat, pentru o dimineata sclipitoare.
Avand in compozitie boabe atent selectionate de cafea Arabica Bio din culture ecologice, cu o concentratie de 2,2  –  3,3 % cofeina si adaos de Ganoderma, Strong Ganoderma Bio Coffee devine o experienta inedita pentru toti bautorii de cafea!

Magic Energy-Bio Coffee
Savoarea unica si beneficiile cafelei Magic Energy-Bio Coffee o individualizeaza.

Magic Energy-Bio Coffee se obtine  din combinatia dintre cafeaua Arabica BIO, extract de Ganoderma , Gingseng si  sirop de porumb pudra.
Ingredientele aflate in compozitia produsului Magic Energy Bio Coffee  certificate 100% BIO reprezinta inca o dovada a calitatii si sanatatii!
Ganoderma si Gingseng-ul  sunt recunoscute atat pentru efectele lor energizante si stimularea activitatii cardiace si a sistemului imunitar dar si pentru stoparea imbatranirii.

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL