Life Care

biostyle
Specialistii italieni reusesc, printr-o combinatie ingenioasa intre tenditele in materie de moda, estetica si stiinta sa creeze Biostyle – o gama revolutionara de ciorapi tratament!

Aceasta imbinare reuseste astfel sa multumeasca femeia moderna prin cea mai buna solutie de a combate oboseala resimtita de picioare, celulita inestetica si imbunatateste circulatia sanguina.

Ciorapii Bio style sunt articole de imbracaminte elegante, diversificate in culori frumoase si moderne, creati din tesaturi fine, care subtiaza optic picioarele facandu-le mai atragatoare!
Ciorapii Bio style ofera confort, rezistenta si, cel mai important, ajuta la ameliorarea diferitelor probleme ale picioarelor!

Fibrele ciorapilor Bio Style cuprind microcapsule active cu substante minerale sau vegetale care imbunatatesc  functiilepielii.
Astfel, ciorapii Bio style reprezinta solutia moderna si sexi  pentru femei impotriva starilor de oboseala a picioarelor ingrijind in mod natural sanatatea, silueta si frumusetea picioarelor tale!

Partener Life Care - Life Care Corp este membra a
SOL ANPC Politica de prelucrare GDPR Termeni si Conditii Canal de YouTube